جوانه عدس و ماش ؛ خاصیت خوردن ترکیب جوانه عدس با جوانه ماش
جوانه عدس و ماش
جوانه عدس و ماش ؛ خاصیت خوردن ترکیب جوانه عدس با جوانه ماش همگی در سایت کوچه اصفهان .امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
جوانه عدس و ماش
جوانه عدس تمامی هشت اسیدآمینه ضروری مورد نیاز بدن را دارد ولی کارشناسان تغذیه ترکیب جوانه عدس با ذرت، گندم یا برنج را پیشنهاد میدهند به دلیل اینکه کیفیت پروتئینی، جوانه عدس را بهتر میکند.
جوانه عدس دارای ویتامین A، C، خانواده ویتامینهای B، فولیکاسید، اینوزیتول، برم، کلسیم، کلر، مس، آهن، منیزیم، پتاسیم و پروتئین است.
جوانه عدس مغذی بوده و خاصیت آنتیاکسیدانی دارد.
همچنین تصفیه کننده خون و کاهنده قند خون است.
این جوانه بامزه به شستوشو و تحریک کلیهها، سیستم غدد فوقکلیوی، به تقویت قلب و عروق، افزایش انرژی و قدرت حیاتی کمک میکند.
میزان فیبر محلول در جوانه عدس در مقایسه با دانه عدس به میزان ۳۰۰درصد افزایش مییابد.
فیبر محلول در آب موجود در جوانه عدس به کاهش کلسترول، فشار خون، قند خون و تنظیم میزان انسولین خون کمک میکند.
از کجا جوانه عدس را تهیه کنیم؟ کافی است سری به فروشگاههای زنجیرهای بزنید.
امروزه یکی از جوانههای محبوب، جوانه ماش است که همیشه در سوپرمارکتها یافت میشود و در مرحله بعد طعم و تردی آن را در غذاهای چینی و هندی میتوانید تشخیص دهید.
جوانه ماش ترد و خوشمزه است و طعم آن کمی به شیرینی میزند از مزیتهای آن این است که هضم آن نسبت به ماش پختهشده راحتتر است.
دو کشور پرجمعیت آسیا یعنی چین و هند نیز در آشپزی و موارد درمانی از جوانه ماش استفاده میکنند.
مصارف درمانی جوانه ماش سمزدایی بدن و خاصیت مدر بودن است.
جوانه ماش نیز مانند جوانههای دیگر سرشار از ویتامین C است که این مقدار در ماش پخته وجود ندارد.
جوانههای ماش برخلاف دیگر سبزیجات که هرچه بیشتر رسیده میشوند خواص تغذیهای آنها کاهش مییابد، خواص خود را تا زمانی که به مصرف برسد حفظ میکنند.
آشنایی با دیگر خواص جوانه عدس
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص جوانه عدس آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با جوانه عدس
این جوانه شستشو دهنده کلیه ها و افزاینده انرژی است و به دلیل پروتئین زیاد، خاصیت سیرکنندگی بالایی دارد. بد نیست بدانید جوانه عدس قرمز در مقایسه با انواع دیگر آن آهن و کلسیم بیشتری دارد.
جوانه عدس یکی از بهترین انواع جوانه ها شناخته می شود که حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و پروتئین بوده که برای سلامتی قلب مفید است، به کاهش فشار خون بالا کمک می کند، باعث سم زدایی بدن می شود و یبوست را درمان می کند.
وانه عدس حاوی ویتامینهای A، B، C، E، K، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، روی (زینک)، سلنیوم، پتاسیم، آهن، اسیدفولیک، منیزیم، منگنز، مس، پروتئین، فیبر و … است.
جوانه عدس تمامی هشت اسیدآمینه ضروری مورد نیاز بدن را دارد ولی کارشناسان تغذیه ترکیب جوانه عدس با ذرت، گندم یا برنج را پیشنهاد میدهند به دلیل اینکه کیفیت پروتئینی، جوانه عدس را بهتر میکند. جوانه عدس دارای ویتامین A، C، خانواده ویتامینهای B، فولیکاسید، اینوزیتول، برم، کلسیم، کلر، مس، آهن، منیزیم، پتاسیم و پروتئین است.
جوانه عدس مغذی بوده و خاصیت آنتیاکسیدانی دارد. همچنین تصفیه کننده خون و کاهنده قند خون است.
این جوانه بامزه به شستوشو و تحریک کلیهها، سیستم غدد فوقکلیوی، به تقویت قلب و عروق، افزایش انرژی و قدرت حیاتی کمک میکند.
میزان فیبر محلول در جوانه عدس در مقایسه با دانه عدس به میزان ۳۰۰درصد افزایش مییابد.
فیبر محلول در آب موجود در جوانه عدس به کاهش کلسترول، فشار خون، قند خون و تنظیم میزان انسولین خون کمک میکند.
از کجا جوانه عدس را تهیه کنیم؟ کافی است سری به فروشگاههای زنجیرهای بزنید.
خواص جوانه عدس و ماش
جوانه عدس تمامی هشت اسیدآمینه ضروری مورد نیاز بدن را دارد ولی کارشناسان تغذیه ترکیب جوانه عدس با ذرت، گندم یا برنج را پیشنهاد میدهند به دلیل اینکه کیفیت پروتئینی، جوانه عدس را بهتر میکند.
جوانه عدس دارای ویتامین A، C، خانواده ویتامینهای B، فولیکاسید، اینوزیتول، برم، کلسیم، کلر، مس، آهن، منیزیم، پتاسیم و پروتئین است.
جوانه عدس مغذی بوده و خاصیت آنتیاکسیدانی دارد.
همچنین تصفیه کننده خون و کاهنده قند خون است.
این جوانه بامزه به شستوشو و تحریک کلیهها، سیستم غدد فوقکلیوی، به تقویت قلب و عروق، افزایش انرژی و قدرت حیاتی کمک میکند.
میزان فیبر محلول در جوانه عدس در مقایسه با دانه عدس به میزان ۳۰۰درصد افزایش مییابد.
فیبر محلول در آب موجود در جوانه عدس به کاهش کلسترول، فشار خون، قند خون و تنظیم میزان انسولین خون کمک میکند.
از کجا جوانه عدس را تهیه کنیم؟ کافی است سری به فروشگاههای زنجیرهای بزنید.
امروزه یکی از جوانههای محبوب، جوانه ماش است که همیشه در سوپرمارکتها یافت میشود و در مرحله بعد طعم و تردی آن را در غذاهای چینی و هندی میتوانید تشخیص دهید.
جوانه ماش ترد و خوشمزه است و طعم آن کمی به شیرینی میزند از مزیتهای آن این است که هضم آن نسبت به ماش پختهشده راحتتر است.
دو کشور پرجمعیت آسیا یعنی چین و هند نیز در آشپزی و موارد درمانی از جوانه ماش استفاده میکنند.
مصارف درمانی جوانه ماش سمزدایی بدن و خاصیت مدر بودن است.
جوانه ماش نیز مانند جوانههای دیگر سرشار از ویتامین C است که این مقدار در ماش پخته وجود ندارد.
جوانههای ماش برخلاف دیگر سبزیجات که هرچه بیشتر رسیده میشوند خواص تغذیهای آنها کاهش مییابد، خواص خود را تا زمانی که به مصرف برسد حفظ میکنند.
طرز تهیه جوانه عدس
عدس را تمیز کرده ، شسته و با آب به مدت ۴۸ ساعت خیس کنید و هر روز آب آنرا دو دفعه عوض کنید.
به محض آنکه عدس ها سفیدک زد و شروع به ریشه زدن نمود آنرا در یک کیسه ی نخی ریخته و کیسه را مرطوب نموده و در یک آبکش قرار دهید.
زمانی که جوانه ها به اندازه یک سانتیمتر شد از داخل کیسه بیرون آورده و داخل آبکش قرار دهید و روی آن همین کیسه نخی را مرطوب نموده و قرار دهید و آبکش را در یک ظرف قرار دهید.
روزی چند دفعه روی جوانه ها آب بریزید تا جوانه ها به اندازه ۵-۴ سانتیمتر شود.
در زمان ریشه زدن ، ریشه های عدس ها در داخل هم نفوذ می کند می توانید به آرامی آنها را از هم جدا کنید تا جوانه ها را بتوانید برای زمان طولانی تری استفاده نمائید.
در فصل تابستان برای جلوگیری از کپک زدن جوانه ها بعد از ۳ سانتیمتر شدن آن می توانید در یخچال نگهدارید.
از این جوانه می توانید روزی چند قاشق در سالاد اضافه کرده و میل نمائید.
روش دوم
برای تهیه این جوانه ابتدا عدس را در ظرفی میشوییم.
-عدس را درون مقداری آب خیس میکنیم.
-در طول ۲ روز، روزانه یک بار آب آن را عوض میکنیم.
-پس از ۲ روز عدس را درون کیسه نخی نمدار میریزیم و منتظر جوانه زدن میمانیم.
-هنگامی که اندازه جوانهها به ۵-۳ سانتیمتر رسید آن را در ظرفی میریزیم و در یخچال قرار میدهیم.
نکته: به دلیل طبع سرد این جوانه بهتر است در هنگام مصرف کمی گلپر به آن اضافه شود.
غذا با جوانه عدس
شما می توانید در غذاهای زیادی از جوانه عدس استفاده کنید که به صورت تیتر وار به آنها اشاره می کنیم.
جوانه عدس پلو
دمپخت گوجه فرنگی با جوانه گندم و جوانه عدس
لوبیا پلو با جوانه عدس
آش ماستینه
سالاد جوانه
پلو گیاهی
طرز استفاده از جوانه عدس
جوانه عدس به صورت خام برای تهیه سالاد و جوانه عدس و انواع ساندویچ و به صورت پخته برای تهیه سوپ جوانه عدس و انواع غذا با جوانه عدس استفاده می کنند.
همچنین شما می توانید پودر جوانه عدس را برای تهیه انواع نان، کیک، کوکی و کلوچه و شیرینی استفاده کنید.
خواص جوانه عدس برای لاغری و درمان چاقی
فیبر بالای موجود در جوانه عدس به کاهش اشتها کمک کرده و با جلوگیری از پرخوری، باعث لاغری و کاهش وزن می شود.
مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و فیبر موجود در جوانه عدس به سم زدایی بدن به ویژه روده ها کمک کرده و باعث لاغری و کاهش چربی شکم می شود.
جوانه عدس برای پوست
مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها، ویتامین C و ویتامین E موجود در جوانه عدس باعث افزایش تولید کلاژن پوست شده و با رفع چین و چروک به جوان سازی پوست صورت کمک می کند.